Veranderen!

 Hoe doe je dat?

Inzicht in je verandermogelijkheden

 

Hoe voorkom je burn-out in het onderwijs?

Dit artikel gaat in op het belang van preventieve begeleiding in het onderwijs om langdurig ziekteverzuim door burn-out te voorkomen.  Huidige burn-out cijfers in het onderwijs  Cijfers van het CBS en TNO geven aan dat 1 op de 5 leerkrachten burn-out klachten heeft....

Lees meer

Hoe ik leerde leven vanuit passie

Leven vanuit passie! Hoe doe ik dat? Wat doe ik dan? Welke stappen moet ik daarvoor zetten? Ik wilde het zo graag maar de antwoorden op deze vragen bleven blanco. Daarnaast las ik boeken over hoe je passievol in het leven kan staan, paste alles toe wat ik gelezen had,...

Lees meer

Waarom voel ik me opgejaagd?

Waar komt een opgejaagd gevoel vandaan? Herken je dat gevoel dat je nog zoveel wil doen en dat er in de dag niet genoeg uren zitten. Dat je continu achter de feiten aanloopt. Nog even snel dit mailtje, een telefoontje terwijl je in je hoofd al een boodschappenlijstje...

Lees meer

Pin It on Pinterest

Share This